Käsityöharraste on viime aikoina ollut kovin neulekonevaltaista. Harjoitustilkkuja on tullut tehtyä ja purettua yllinkyllin. Eilen, kun miehen kanssa vekottimen kanssa taisteltiin, olin jo sitä mieltä, että vien rakkineen takaisin ja pistän vahingon kiertämään :P Tuntuu että siinä ajassa mitä tuon kanssa ollaan tapeltu olisin neulonut jo vaikka mitä. Tahdon kovasti uskoa päähäni iskostuneeseen ajatukseen, että ongelmat ovat vain alkuhankaluuksia :] Saas nähdä kuinka käy...

Ei se koneen kanssa taistelu ole ollut täysin tuloksetonta ;) Neuloin pyöröneule koekappaletta ja kun se sujuinkin alkuongelmien jälkeen tosi kevyesti, niin jatkoin koko 50 g kerän :) Päätteleminen oli hermoja raastavaa, mutta seuraavana päivänä päätin olla purkamatta tuotosta. Ja näin neuleputkilo jatkoi eloaan kassina. Kursin pohjan yhteen ja neuloin toisesta langasta koneella kädensijan, jonka jälkeen totesin että tämä suorastaan huutaa virkattua kukkasta itseensä - Ohessa näperryksen tulokset :)

79282.jpg

Toinenkin kassi on tulollaan. Eilen tapeltiin taas koneen kanssa (en ymmärrä miksi?!?) ja tuloksena reilu metri hukkalankaa, kun eihän se kestänyt jatkuvaa purkamista, koneella renkkaamista ym. väkivaltaa. Mutta eiköhän tuo valmistune. Siihenkin olisi tarkoitus tehdä reikäkuviota somisteeksi, mistä toivottavasti tulee pikkukassin kuvion paranneltu versio.